Dalambēra ruletes sistēma

Dalambēra ruletes sistēma

2016-03-14 09:34:59 - Braňo "Ace"

Šīs ruletes sistēmas nosaukums nedaudz atgādina kāda slavena franču siera nosaukumu, bet pati spēle ir vienkārša — to īpaši ir iecienījuši spēlētāji, kas nevēlas pārlieku riskēt un tāpēc izvēlas paredzamu spēli. Spēle ir nosaukta tās izgudrotāja, slavenā franču matemātiķa un fiziķa Žana Batista Lerona Dalambēra (Jean-Baptiste le Rond d’Alembert), vārdā

Dalambēra spēles principi

Dalambēra sistēma ir pietiekami vienkārša. Sākumā tā šķiet ļoti līdzīga Martingeila sistēmai, tomēr ir dažas svarīgas atšķirības. Kā jau minējām iepriekš, šī sistēma piedāvā ļoti drošu spēli.

Sistēmas principa pamatā ir likmes noteikšana likmei ar izmaksas attiecību 1:1 (visbiežāk likme ir noteikta sarkanajai/melnajai krāsai vai nepāra/pāra skaitlim). Vienkārši izvēlieties likmi, paturiet to nemainīgu un mainiet tikai likmes vērtību.

Spēle sākas ar likmes noteikšanu viena žetona apmērā. Ja zaudējat, nākamreiz palieliniet likmi par vienu žetonu. Ja veiksme ir jūsu pusē un jūs laimējat, varat samazināt likmi par vienu žetonu. Pateicoties vienkāršajai stratēģijai, veiksmes gadījumā laimēsit vairāk, nekā neveiksmes gadījumā zaudējot.

Spēles piemērs

Šķiet, ka Dalambēra sistēmu visvienkāršāk var izskaidrot ar piemēru. Pieņemsim, ka esat izvēlējies melno krāsu un liksit likmi tikai uz to. Šajā gadījumā secība būs šāda:

  • Likme uz 1 melno žetonu. Zaudējums.
  • Likme uz 2 melnajiem žetoniem, atkal zaudējums. Tagad jums jau ir par 3 žetoniem mazāk.
  • Nākamajā aplī likme tiek noteikta 3 žetonu apmērā, bet atkal tiek piedzīvots zaudējums. Tagad jums jau ir par 6 žetoniem mazāk.
  • Likme uz 4 žetoniem, un beidzot jūs laimējat. Jūs joprojām esat “mīnusos”, bet nu vai vairs tikai par 2 žetoniem.
  • Likme uz 3 žetoniem, un jūs laimējat. Tagad jums ir +1 žetons.
  • Likme uz 2 žetoniem, un jūs laimējat. Tātad spēles beigās jums ir +3 žetoni. Savukārt laimestu un zaudējumu skaits ir vienāds.

Dalambēra sistēmas trūkumi

Tāpat kā visām pārējām ruletes sistēmām, arī Dalambēra sistēmai ir savi trūkumi. Spēlētājam ir jābūt pacietīgākam, bet spēles sākumā viņa rīcībā ir jābūt lielākai sākuma bankai. Ja neveicas un zaudējumi seko cits citam jau no sākta gala, ātri var iestāties negatīvās finanšu spirāles efekts. Protams, arī no tās var izvairīties. Vienkārši izvēlieties saprātīgu sākuma summu, lai ierobežotu risku pat vairāku secīgu zaudējumu gadījumā pazaudēt apjomīgas summas.

Kopumā runājot, Dalambēra sistēmu ir iecienījuši svētdienas ruletes spēlētāji, kas vēlas rūpīgi sekot līdzi savam budžetam. Viņiem šīs stratēģijas risks ir pieņemams, un, kamēr vien viņi spēj šo stratēģiju ievērot, tā ir lielisks veids, kā nepieļaut pārmērīgus finansiālos zaudējumus. Iesakām to kombinēt ar citām sistēmām.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu