Karaliskā sistēma

Karaliskā sistēma

2016-09-28 13:00:39 - Braňo "Ace"

Ja sevi uzskatāt par piesardzīgu ruletes spēlētāju, tad jums noteikti vajadzētu izmēģināt šo ruletes sistēmu. Tā ir īpaši paredzēta spēlētājiem, kuri nav karstgalvji, kuriem nepatīk pārlieku liels risks un kuri ir samērā konservatīvi.

Vai tiešām sistēmas paradīze?

Mēs šeit runājam par populāru ruletes stratēģiju, kas, pēc nostāstiem, esot izmantota jau Francijas karaļa Ludviķa XIV galmā. Tomēr, ja papētām dziļāk laiku, kad Ludviķis dzīvoja, un laiku, kad tika definēti kaut vai ruletes pamatprincipi, varam secināt, ka tas ir maz ticams. Taču sistēma tiešām ir ļoti populāra spēlētāju vidū, jo ir vienkārša.

Sistēma par diviem dučiem ir labāka nekā par vienu

Sistēmas priekšrocība slēpjas galvenokārt tās vienkāršajos principos. Tā ir lieliski piemērota kombinēšanai arī ar sarežģītākām stratēģijām, un spēlētājiem ir iespēja gūt diezgan lielus laimestus.

Jums ir tikai jāliek lietā spēles sistēma. Kā? Lieciet uz skaitļu dučiem. Konkrētāk, lieciet uz diviem no trim skaitļu dučiem uz ruletes rata. Nekā pārmērīga — viss skaistais ir vienkāršs.

Vienkārši vērojiet pēc kārtas dažus ruletes griezienus un izvēlieties, kad iesaistīties spēlē. Sākumā lieciet likmes tieši uz tiem diviem dučiem, kuri neparādījās pēdējā griezienā. Piemēram, ja pēdējais grieziens apstājās pie 21 (kas ir skaitlis otrajā ducī), tad jūsu likmei nākamajā griezienā jābūt pirmajā un trešajā ducī.

Ja nelaimējat, t.i., ja arī nākamais grieziens apstājas pie skaitļa no otrā duča, tad palieliniet savu likmi par 1 eiro (vai par paša izvēlētu summu, kas dalās bez atlikuma). Ja veicas un jūs laimējat, tad likmes summu nemainiet. Taču ir svarīgi atcerēties nākamo likmi vēlreiz likt uz tiem diviem dučiem, kuri nelaimēja. Atcerieties to! Nekad nelieciet dažādu summu likmes uz abiem izvēlētajiem dučiem — tas izkropļos visu stratēģijas loģiku un tā vairs nedarbosies.

Labāk vienreiz redzēt, nekā simtreiz dzirdēt

Kā notiktu spēle? Pieņemsim, ka gaidām pareizo griezienu, un laimē skaitlis 7. Tas ir skaitlis no pirmā duča. Tāpēc mēs liekam 1 žetonu uz otrā un trešā duča. Pieņemsim, ka nākamajā griezienā laimē skaitlis 10, un tas nozīmē, ka mēs zaudējam. Tāpēc mēs palielinām savu likmi par 1 žetonu katrā ducī — tagad mūsu likme ir 4 žetoni. Nākamajā gājienā laimējušais skaitlis ir 22, un tas atrodas vienā no mūsu izvēlētajiem dučiem. Tā kā laimējis skaitlis otrajā ducī, nākamajā spēlē mēs turpināsim likt uz 1. un 3. duci. Likmju apjomu nemainām, mainām tikai žetonu novietojumu. Un tā turpinām, līdz sasniedzam savu nedēļas laimestu robežu. Vienmēr izvēlieties vienu uz priekšu un turieties pie šī principa.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu