Labušēra sistēma

Labušēra sistēma

2016-07-22 09:12:54 -

Iespējams, vispopulārākās ruletes spēles shēmas ir Martingeila sistēma un Labušēra sistēma. Labušēra sistēma ir vienkārša ruletes spēles stratēģija, kuras pamatā ir skaitļu sekvencē iekļauto skaitļu nosvītrošana. Tāpēc jums noderēs pildspalva un papīrs.

Vai domājat, ka sistēmas izcelsmes vieta ir Francija? Patiesībā sistēmu izstrādāja britu aristokrāts un politiķis Henrijs Duprī Labušērs, kurš interesējās par ruletes spēles sistēmām un radīja jaunu spēles sistēmu.

Sistēmas pamatprincips

Sākotnēji Labušēra sistēma, iespējams, šķiet sarežģīta, tomēr tā nav taisnība. Patiesībā sistēma ir ļoti vienkārša, un, lai to izmantotu, ir nepieciešamas pirmās klases matemātikas zināšanas. Vispirms ir jāizvēlas skaitļu sekvence, kurā katrs nākamais skaitlis ir par 1 lielāks nekā iepriekšējais.

Pēc tam, izmantojot Labušēra sistēmu, pirms katras likmes tiks saskaitīts sekvences pirmais un pēdējais skaitlis. Šo skaitļu summa noteiks likmi. Ja zaudējat, sekvences galā pierakstiet šo summu. Ja laimējat, nosvītrojiet sekvences pirmo un pēdējo numuru. Ir ieteicams izmantot Labušēra sistēmu, ja liekat likmes uz vienu no diviem iespējamiem iznākumiem (pāra / nepāra skaitlis, sarkana / melna krāsa), tomēr daži spēlētāji izmanto šo sistēmu, lai liktu likmes uz vienu no trim iespējamiem iznākumiem.

Labušēra sistēmas lietojuma piemērs spēlē

Lai jūs redzētu, ka sistēma nav sarežģīta, aplūkosim iedomātu spēli, kurā tiks izmantota Labušēra sistēma.

  • Izvēlieties skaitļu sekvenci, piemēram, 1, 2, 3, 4, 5, 6, un lieciet likmes uz melno krāsu. Jūsu pirmā likme ir 1 + 6 = 7 EUR.
  • Kas notiks, ja zaudēsit šajā gājienā? Jūs zaudēsit 7 EUR. Pierakstiet šo skaitli skaitļu sekvences beigās. Tagad sekvence ir šāda: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
  • Nākamās likmes summai ir jābūt 8 EUR (1+7) uz melno krāsu.
  • Šajā gājienā jūs uzvarat. Jūs laimējat 16 EUR. Neaizmirstiet nosvītrot sekvences pirmo un pēdējo skaitli. Tagad sekvence ir šāda: 2, 3, 4, 5, 6.
  • Pāriesim pie nākamās likmes. Ņemot vērā sekvenci, jūsu likmes summai atkal ir jābūt 8 EUR (2+6).
  • Pieņemsim, ka jūs vēlreiz uzvarat. Tas nozīmē, ka iegūstat papildu 16 EUR. Vēlreiz nosvītrojiet sekvences pirmo un pēdējo skaitli. Ir atlikuši tikai trīs skaitļi: 3, 4 un 5.
  • Arī nākamās likmes summa būs 8 EUR (3+5). Turpiniet, līdz visi sekvences skaitļi ir nosvītroti.

Kā redzat, sistēmu var apgūt samērā ātri. Tā ir piemērota arī nepieredzējušiem spēlētājiem.

Labušēra sistēmas daudzās priekšrocības

Spēlētāji ir iecienījuši Labušēra sistēmu, it sevišķi tāpēc, ka tā ir mazāk finansiāli prasīga nekā, piemēram, Martingeila sistēma, kā arī “dāsnāka” pret spēlētājiem. Ja veltīsit laiku tam, lai aprēķinātu laimesta iespēju, jūs konstatēsit, ka, lai nezaudētu naudu, pietiek laimēt 33 % gadījumu. Praksē pietiek laimēt vienā no trim gājieniem, lai nodrošinātu vienmērīgu budžetu.

Vērtējums

Labušēra stratēģija ir ļoti populāra spēlētāju vidū, pateicoties vairākām pozitīvām īpašībām. Tā kā sistēma ir arī vienkārša, ātri lietojama un ar zemu finanšu risku, tā ir lielisks rīks spēles uzlabošanai. Mēs iesakām to izmēģināt.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu