Īpašās racetrack likmes ruletes spēlē

Īpašās racetrack likmes ruletes spēlē

2015-11-02 16:07:34 -

Neatkarīgi no tā, vai esat regulārs vai gadījuma ruletes spēlētājs, jūs noteikti jau esat ruletes pasaulē dzirdējis vārdu Racetrack. Tas ir Eiropas/franču ruletes paplašinājums. Tāpēc likmju nosaukumi ir franču valodā.

Racetrack likmes ir cieši saistītas ar tā saucamajām nosauktajām likmēm (Call Bets), kas ir īpašs paplašināto likmju veids. Papildus tradicionālajiem elementiem uz galda ir īpaša “racetrack” daļa. Tās nosaukums radies pēc līdzības ar ovālajām zirgu skriešanās sacensību trasēm. Īstenībā racetrack daļas forma ir ļoti līdzīga tradicionālas zirgu skriešanās sacensību trases formai.

racetrack daļa uz ruletes rata darbojas kā reizinātājs. Skaitļi uz trases veido tādu pašu secību kā uz ruletes rata. Tomēr tie ir arī sadalīti (visbiežāk) trīs sadaļās, kas ļauj izdarīt papildu veidu likmes, tā saucamās sadaļu likmes. Apskatīsim šos likmju veidus, ko var uzlikt racetrack.

Īpašo racetrack likmju veidi ruletes spēlē

Arējā mala — Neighbours

Šo veidu likmes nav mērķētas uz sadaļām, bet tieši uz skaitļiem ārējā ovālā. Varat uzlikt savu žetonu uz konkrēta skaitļa; papildus šim skaitlim likmē tiek iekļauti arī blakus esošie skaitļi. Iekļaujamo blakus esošo skaitļu daudzums ir atkarīgs no spēles varianta.

Iekšējā mala (sadaļas likmes)

Sadaļas likmes ļauj uzlikt likni uz vienas no iekšējām sadaļām. Tas nozīmē, ka jūsu žetoni var būt novietoti uz līnijām starp skaitļiem, kuri atrodas sadaļā, uz kuru liekat likmi.

Voisins du Zero (jeb sērija 0/2/3)

Tas attiecas uz sadaļu ar skaitļiem, kas atrodas blakus nullei. Lai izdarītu likmi, novietojiet 9 žetonus starp skaitļiem šādi: 0/2/3 (2 žetoni), 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 25/26/28/29 (2 žetoni), 32/35.

Tiers du Cylindre (jeb sērija 5/8)

Šī ir skaitļu sadaļa, kas atrodas pretī 0. Lai izdarītu likmi, novietojiet 6 žetonus starp skaitļiem šādi: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36.

Orphelins

Šī ir skaitļu sadaļa, kuri netika iekļauti iepriekšējās divās sadaļās (Orphelins nozīmē bāreņi). Lai izdarītu likmi, novietojiet 5 žetonus šādi: 1, 6/9, 14/17, 17/20, 31/34.

Īpašās likmes

Šīs ir īpašās iekšējās likmes, kas paplašina iekšējo likmju piedāvājumu. Tās tiek lietotas reti.

Jeu Zero

Šis ir Voisins du Zero likmju variants, kura laikā varat likt mazāk žetonu uz mazāku sadaļu skaitu. Kopā novietojiet tikai 4 žetonus šādi: 0/3, 12/15, 26, 32/35.

Final Bet

Īpaša likme, kuru var likt uz skaitļiem no 1 līdz 9 un vienlaikus uz visiem skaitļiem, kas beidzas ar to pašu ciparu, kā tas, uz kuru ir izdarīta likme. Piemēram, izdarot likmi uz skaitli 2, žetoni tiek nolikti arī uz skaitļiem 12, 22 un 32.

Racetrack likmes sākumā var šķist sarežģītas, bet pēc tam izrādās, ka tā nemaz nav. Turklāt tās piedāvā klasisko likmju variantus un ļauj sasniegt lielākus laimestus. Mēs jau esam pieminējuši risku: uzlikto likmju uzkrāšana var ātri novest pie nepatikšanām, ja piedzīvosit zaudējumu sēriju. Tomēr mēs rekomendējam vismaz izmēģināt Racetrack.

Tomēr ir svarīgi spēlēt piesardzīgi, jo jūsu likmes tiek daudzkāršotas. Piemēram, ja izdarāt 3 € likmi uz Voisins du Zero, tas nozīmē 9 žetonu uzlikšanu; katra žetona vērtība ir 3 €, t.i., kopējā likme ir 27 €.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
European Roulette GOLD Roulette Microgaming Spēlēt
Franču rulete Roulette NetEnt Spēlēt
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu